Darktrace je globalni lider u bezbednosnim rešenjima baziranim na veštačkoj inteligenciji, mašinskom učenju i autonomnim sistemima. Njihova rešenja zasnivaju se na principima ljudskog imunog sistema koji neprestano radi u cilju odbrane cloud-a, email-a, IoT-a, mreže ili industrijskog postrojenja. U prethodnih 9 godina poslovanja, Darktrace je svojim inovativnim bezbednosnim pristupom zauzeo vodeće mesto u industriji i pridobio poverenje preko 4.000 klijenata, čiji su sistemi svakodnevno izloženi brojnim cyber pretnjama.

  • Darktrace Antigena Email : PDF
  • Darktrace Antigena: PDF
  • Darktrace Enterprise Immune System: PDF
  • Darktrace Industrial Immune System: PDF

Trellix (nastao spajanjem McAfee-a i FireEye-a) je globalna cybersecurity kompanija koja svoj moto, “living security”, ugrađuje u rešenja koja se prilagođavaju i evoluiraju zajedno sa pretnjama i strategijama napadača. Trellix-ova XDR platforma za otkrivanje pretnji i automatsko reagovanje na njih, kreirana je tako da pomogne organizacijama da se suoče sa najkompleksnijim sajber izazovima današnjice. Ekspertski tim kompanije, zajedno sa širokim ekosistemom partnera, danas štiti više od 40.000 klijenata širom sveta.

Skyhigh Security (ranije u sastavu McAfee-a) štiti organizacije inovativnim cloud-native rešenjima, koja su fokusirana na multidimenzionalni pristup i upravljanje podacima. Security Service Edge (SSE) portfolio ove kompanije predstavlja lidera na tržištu i omogućava organizacijama da obezbede kolaboraciju sa udaljenih lokacija i različitih uređaja, uz postizanje najviših sigurnosnih standarda.

LogRhythm je kompanija specijalizovana za next-generation SIEM rešenja, log management, network i endpoint monitoring i forenziku, kao i security analitiku. LogRhythm je višestruko nagrađivana kompanija, sa sedištem u Koloradu i skoro dve decenije ekspertize u oblasti sajber bezbednosti.

Quest od 1987. godine nudi proizvode i rešenja koji pomažu IT-u u enterprise segmentu. Njihovo iskustvo pomaže da uspostavite kontrolu i monitoring nad bazama podataka, preuzmete kontrolu nad hibridnim okruženjima i obezbedite ih security rešenjima koja vam garantuju spremnost za nadolazeće pretnje.

Qualys je kompanija koja nudi bezbednosna rešenja bazirana na cloud tehnologiji, kako bi detektovala kritične tačke i umanjila ranjivost vašeg sistema. Osnovana je 1999. godine, kao pionir u kreiranju SaaS bezbednosnih rešenja. Danas njihova vulnerability assessment and management rešenja koriste neke od najvećih IT i telekomunikacionih kompanija, kao i lideri mnogih drugih industrija.

Boldon James je kompanija specijalizovana za klasifikaciju podataka i bezbednost u komunikaciji. Od osnivanja do danas, Boldon James je razvio niz rešenja koja omogućavaju bezbednosnu klasifikaciju podataka i e-mailova, kao i ograničavanje pristupa informacijama - u cilju usklađivanja sa važećim regulativama.

Visok nivo IT Security-ja ste postigli tek kada se uverite da pravi ljudi imaju pravi pristup u pravo vreme na odgovarajući način i kada to možete da dokažete. One Identity ima portfolio proizvoda koji vam to omogućavaju i postavljaju identitet u centar vaše security strategije.

ObserveIT kompanija je lider u Insider threat management segmentu rešenja. Njihovo istoimeno security rešenje danas koristi više od 1.600 korisnika globalno i omogućava security timovima da na vreme otkriju insajderske pretnje, pojednostave postupak istrage i spreče dalju eksfiltraciju podataka. Koristeći napredni kontekstualni obaveštajni mehanizam i biblioteku od preko 400 predefinisanih obrazaca preuzetih od korisnika i vodećih okvira za cyber security, ObserveIT pruža najvišu klasu zaštite vrednih podataka od potencijalnih internih pretnji

Kompanija Inquest osnovana je 2008. godine sa ciljem da tržištu Srbije i okruženja ponudi najbolja softverska rešenja iz oblasti IT bezbednosti i zaštite podataka. Tokom prethodnih 14 godina poslovanja stekli smo značajno iskustvo u ovoj oblasti, i postali jedan od vodećih regionalnih partnera za uvođenje inovativnih i pouzdanih cyber bezbednosnih rešenja.

  • Inquest Security Awareness Training: PDF