Kompanija Inquest d.o.o. osnovana je 2008. godine sa ciljem da tržištu Srbije i okruženja ponudi najbolja rešenja iz oblasti IT bezbednosti i zaštite podataka.

Sa pažljivo izabranim portfoliom cyber security rešenja, Inquest je prepoznat kao partner od poverenja u preko 30 vodećih kompanija, sa kojima negujemo dugogodišnju saradnju.

Decenijsko iskustvo našeg tima, saradnja sa vodećim proizvođačima IT security rešenja i odlično poznavanje tržišta na kom poslujemo, omogućavaju nam da na najbolji mogući način pristupimo rešavanju problema naših klijenata - sa koliko god kompleksnim bezbednosnim izazovima se oni suočavali.

vise-od-decenije-ekspertize
VIŠE OD DECENIJE
EKSPERTIZE
tim-kvalifikovanih-eksperta
Tim kvalifikovanih
cyber security
eksperata
iskustvo-u-radu
ISKUSTVO U RADU SA
VODEĆIM KOMPANIJAMA U
SRBIJI I REGIONU
portfolio-inovativnih-resenja
PORTFOLIO INOVATIVNIH I
KOMPATIBILNIH
SECURITY REŠENJA
portfolio-inovativnih-resenja
USLUGE IMPLEMENTACIJE,
PROFESIONALNIH SERVISA
I TEHNIČKE PODRŠKE
cyber-securiy-edukacije
CYBER SECURITY
EDUKACIJE
Danas smo ponosni na činjenicu da je, izmedju ostalih, više od dvadeset banaka i četiri vodeća osiguranja poverilo, delimično ili u celosti, svoju IT bezbednost, našoj firmi.
Nebojša Varoščić
CSO
Generali Osiguranje Srbija
Saradnja kompanije Inquest i Generali Osiguranja Srbija je bila više nego uspešna u proteklim godinama. Uložen trud od strane InQuest tima koji je bio veoma vidljiv i prepoznatljiv, stručnost kao i fleksibilnost da se pomogne u izuzetno izazovnim situacijama su dodatno afirmisali odnos u trajno profesionalno partnerstvo
Aleksandar Stanojević
Head of Security and BCM Department
Banca Intesa Beograd
Kao banka mi tražimo pouzdanog partnera koji razume probleme koje imamo, kao i naš put daljeg razvoja. Visok nivo ekspertize koje poseduju zaposleni iz Inquest-a nam omogućava brzu implementaciju bezbednosnih rešenja uz optimalno korišćenje resursa, a implementacija je prilagođena našim specifičnim zahtevima i potrebama.
Srđan Milojević
IT Manager
Société Générale
Naša banka je uvek mogla da računa na krajnje profesionalnu, brzu i pouzdanu podršku inženjera Inquest-a.

KONTAKTIRAJTE NAS.

Kontaktirajte nas da vam pomognemo u procesu unapređenja ICT bezbednosti kroz konsultacije,
proof of value koncept aktivnosti i implementaciju rešenja iz našeg portfolija.
Pošaljite poruku