Darktrace je globalni lider u bezbednosnim rešenjima baziranim na veštačkoj inteligenciji, mašinskom učenju i autonomnim sistemima. Njihova rešenja zasnivaju se na principima ljudskog imunog sistema koji neprestano radi u cilju odbrane cloud-a, email-a, IoT-a, mreže ili industrijskog postrojenja. U prethodnih 9 godina poslovanja, Darktrace je svojim inovativnim bezbednosnim pristupom zauzeo vodeće mesto u industriji i pridobio poverenje preko 4.000 klijenata, čiji su sistemi svakodnevno izloženi brojnim cyber pretnjama.

  • Darktrace Antigena Email : PDF
  • Darktrace Antigena: PDF
  • Darktrace Enterprise Immune System: PDF
  • Darktrace Industrial Immune System: PDF

McAfee je jedna od najvećih kompanija u cyber security oblasti, vođena idejom „working together“, čija rešenja pokrivaju čitav device-to-cloud spektar. Sa 34 godina dugim iskustvom i diverzifikovanim portfoliom proizvoda, McAfee nudi veliki broj security rešenja za odbranu od najrazličitijih vrsta napada i na svim vrstama uređaja.

Siemplify je globalni lider u segmentu SOAR (Security Orchestration, Automation and Response) rešenja. Upotreba njihove platforme za automatizaciju, orkestraciju i reagovanje na cyber incidente omogućava kompanijama da znatno brže identifikuju stvarne napade, efikasnije reaguju na njih i istovremeno prevaziđu problem ograničenih resursa – uz višestruko povećanje performansi internih SOC timova. Siemplify SOAR je jedina nezavisna platforma koja pruža mogućnost integracije sa više od 200 drugih security alata i automatizovanog upravljanja celokupnim životnim ciklusom reakcija na novonastale pretnje.

  • Siemplify Platform PDF

Quest od 1987. godine nudi proizvode i rešenja koji pomažu IT-u u enterprise segmentu. Njihovo iskustvo pomaže da uspostavite kontrolu i monitoring nad bazama podataka, preuzmete kontrolu nad hibridnim okruženjima i obezbedite ih security rešenjima koja vam garantuju spremnost za nadolazeće pretnje.

Qualys je kompanija koja nudi bezbednosna rešenja bazirana na cloud tehnologiji, kako bi detektovala kritične tačke i umanjila ranjivost vašeg sistema. Osnovana je 1999. godine, kao pionir u kreiranju SaaS bezbednosnih rešenja. Danas njihova vulnerability assessment and management rešenja koriste neke od najvećih IT i telekomunikacionih kompanija, kao i lideri mnogih drugih industrija.

MobileIron je prva security kompanija koja je isključivo koncentrisana na zaštitu mobilnih uređaja. Proizvodi koje MobileIron razvija baziraju se na „Zero trust” konceptu, što znači da se zahteva verifikacija nasuprot podrazumevanom poverenju. Ovakav koncept validira uređaje, uspostavlja korisnički kontekst, proverava autorizaciju aplikacija, verifikuje mrežu i detektuje pretnje - kako bi se omogućio bezbedan pristup resursima organizacije.

Boldon James je kompanija specijalizovana za klasifikaciju podataka i bezbednost u komunikaciji. Od osnivanja do danas, Boldon James je razvio niz rešenja koja omogućavaju bezbednosnu klasifikaciju podataka i e-mailova, kao i ograničavanje pristupa informacijama - u cilju usklađivanja sa važećim regulativama.

Visok nivo IT Security-ja ste postigli tek kada se uverite da pravi ljudi imaju pravi pristup u pravo vreme na odgovarajući način i kada to možete da dokažete. One Identity ima portfolio proizvoda koji vam to omogućavaju i postavljaju identitet u centar vaše security strategije.

ObserveIT kompanija je lider u Insider threat management segmentu rešenja. Njihovo istoimeno security rešenje danas koristi više od 1.600 korisnika globalno i omogućava security timovima da na vreme otkriju insajderske pretnje, pojednostave postupak istrage i spreče dalju eksfiltraciju podataka. Koristeći napredni kontekstualni obaveštajni mehanizam i biblioteku od preko 400 predefinisanih obrazaca preuzetih od korisnika i vodećih okvira za cyber security, ObserveIT pruža najvišu klasu zaštite vrednih podataka od potencijalnih internih pretnji

Kompanija Inquest osnovana je 2008. godine sa ciljem da tržištu Srbije i okruženja ponudi najbolja softverska rešenja iz oblasti IT bezbednosti i zaštite podataka. Tokom prethodnih 14 godina poslovanja stekli smo značajno iskustvo u ovoj oblasti, i postali jedan od vodećih regionalnih partnera za uvođenje inovativnih i pouzdanih cyber bezbednosnih rešenja.

  • Inquest Security Awareness Training: PDF